20
zo, jan
2 Nieuwe art.
Ook adverteren op de kabelkrant, deze website of op de radio? Klik hier voor meer info.

HURDEGARYP - Een flink volle kantine op sportpark de Warren op een ‘gewone’ vrijdagavond. Geen voetbal en toch helemaal niet vreemd, dit omdat het bestuur van de voetbalvereniging alle vrijwilligers, kaderleden én partners had uitgenodigd voor een gezellige avond. een vrijwilligers avond. Er waren bijna 100 personen aanwezig die na een toespraak(je) van voorzitter Wijnand Kelders konden genieten van een uitstekend warm en koud buffet, een drankje en …… heel veel gezelligheid.
Lees meer...

HURDEGARYP - Een klein feestje vrijdagmiddag in een zaal van Bennema State, een feestje omdat de nieuwe Bennema bus officieel in gebruik genomen werd. De eerste ‘officiële’ passagier werd Dhr. Johannes de Lange. Hij maakt zeer regelmatig gebruik van de Bennema bus om naar de dag opvang te gaan.  ‘Altyd mei in soad wille en hiel gesellige chauffeurs’. Dhr Bert Waaksma, de leverancier van de bus,  overhandigde de voorzitter van ‘de vrienden van Bennema State’ Dhr Lieuwe Feenstra symbolisch de sleutel en wenste de chauffeurs veel veilige kilometers.
Lees meer...

EASTERMAR - Vrijdagmiddag werd de brandweer opgeroepen voor een gaslek aan de Seadwei in Eastermar. er was tijdens werkzaamheden een gat gekomen in de leiding. Stedin werd erbij gehaald om het gat te dichten. De weg werd afgesloten voor het verkeer.
Lees meer...

GERKESKLOOSTER - De Dorpsraad Gerkesklooster-Stroobos had dorpsbewoners uitgenodigd om tijdens de visiebijeenkomst op 15 januari mee te denken over een dorpsvisie voor de komende 10 jaar. Kernvraag: Hoe houden we met elkaar onze dorpen leefbaar? Het werd een goed bezochte avond (met stamppotbuffet!) in het plaatselijke dorpshuis.
Lees meer...

TYTSJERK - Deze week werd bekend gemaakt dat het Paviljoen in Park Vijversburg te Tytsjerk geselecteerd is voor de prestigieuze Mies van der Rohe Award, dé Europese architectuurprijs die elke twee jaar wordt uitgereikt. In totaal zijn er veertig projecten geselecteerd uit een totaal van 383 nominaties uit 38 landen. Uit Nederland heeft de jury het glazen Paviljoen en het Musis Sacrum in Arnhem op de shortlist geplaatst.
Lees meer...

BUITENPOST - De Spinningmarathon voor stichting Join4Energy in bewegingscentrum Switte Buitenpost op zaterdag 19 januari is uitverkocht!
Wilt u toch nog in beweging komen voor Join4Energy? Dat kan! De stichting is nog op zoek naar collectanten voor Buitenpost in de periode 3 t/m 16 februari 2019. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v.naam, adres, telefoonnummer en de straat of straten in Buitenpost waar u wil collecteren.

BUITENPOST - Al pakweg vijftig jaar is It Koartling in Buitenpost in wijde omgeving een begrip. Heel wat ‘oudere jongeren’ kijken met heel veel plezier terug op de tijd die zij in het sociaal cultureel centrum doorbrachten. Vanaf het begin organiseert It Koartling activiteiten voor jong en oud en door alle decennia heen was (en is) It Koartling een plek van maatschappelijke betekenis.
Lees meer...

Meer artikelen...