13
do, aug
1 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
Nieuw bij RTV Kanaal30, het wekelijkse programma Sjoch...! , om wekelijks een ±5 minuten durend programma op kanaal30 uit te zenden met filmpjes die u als kijker / luisteraar met een mobiele telefoon heeft gemaakt. Het programma wordt geprogrammeerd op de vrijdag, zaterdag & zondag om steeds om 17.00, 18.00 & 19.00 uur. 

Heeft u één of meerdere filmpjes met leuke beelden van de natuur in uw omgeving of leuke filmpjes over je huisdieren, kinderen, komische gebeurtenissen en of evenementen, die niet langer zijn dan 90 seconden (1,5 minuut) en wilt u dit zichtbaar maken voor de kijkers naar de kabelkrant van Kanaal 30, stuur dit dan in, vanuit je smartphone naar de redactie van dit programma.

Dit kan met behulp van het transferprogramma ‘We Transfer’ wat te vinden is op www.wetransfer.com, en dan te sturen aan e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als verplichtend onderwerp: sjoch

Regels:

1e Ieder die een mobieltje heeft met een goede camera kan een filmpje inzenden om in een wekelijkse rubriek aan het publiek te laten zien via het TV kanaal van rtvkanaal30.

2e Het filmpje mag maximaal 90 seconden (1,5 minuut) duren.
3e Het filmpje mag geen beelden bevatten die onbetamelijk, grievend of aanstootgevend zijn.
Ook reklame en/of politieke uitlatingen zullen niet worden geaccepteerd, zulks ter
beoordeling van de redactie.

4e De redactie behoud zich verder het recht voor om een keuze te maken welke filmpjes daadwerkelijk in aanmerking komen voor uitzending.
Advertentie