20
za, apr
2 Nieuwe art.
Ook adverteren op de kabelkrant, deze website of op de radio? Klik hier voor meer info.

Nieuws
BURGUM - Er was sprake van dat de ingang en de parkeerplaats van het asielzoekerscentrum in Burgum aan de andere kant zou komen. In het nieuwe ontwerp blijven de ingang en de parkeerplaats echter op dezelfde plaats. Het AZC huisvest uitgeprocedeerde asielzoekers. Er is gewerkt aan een nieuw ontwerp omdat de gebouwen aan hun eind zijn. Bij de plannen voor de nieuwbouw hebben de COA (Centraal Orgaan opvang asielzoekers) en de gemeente rekening gehouden met de wensen van omwonenden. De nieuwe wijk is opgezet met drie autovrije hofjes met daaromheen de woningen. Er zijn speelplekken voor kinderen. In het midden van de wijk ligt het activiteitengebouw en aan de noordkant het kantoorgebouw.