16
do, juli
2 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
SURHUISTERVEEN - Het programma Opsporing Verzocht liet dinsdagavond beelden zien van de inbraken in snackbar It Stee aan De Kolk in Surhuisterveen. Dit leverde tot nu 8 tips op. 


Bij It Stee werd zondag 10 maart rond 5.00 uur ingebroken. De man kwam binnen door een raam in te slaan met een stoeptegel. Hij doorzoekt het pand, maar neemt uiteindelijk niets mee. Op de beelden is zijn gezicht minder goed te zien, maar zijn kleding gelukkig wel. Op zijn linkermouw zit een opvallend embleem, maar ook op zijn rug zitten twee tekens in de vorm van een E.  Een alerte buurman werd hardhandig neergeslagen toen hij de inbreker probeerde vast te grijpen. De inbreker wist te ontkomen.

Ook op woensdagavond 20 februari rond 22.00 uur werd er ingebroken, dit keer door 2 mannen. Ook reed een auto opvallend langzaam voorbij. Kort nadat de daders zijn gevlucht komt deze auto een tweede keer in beeld. Heeft u iets van deze inbraken gezien of weet u meer over de daders en/ of de passerende auto? Neem contact op met de politie.

De beelden van Opsporing Verzocht kunt u terugkijken via deze link: https://youtu.be/DfCdMTYNows
Advertentie