29
vr, mei
7 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
SURHUISTERVEEN - “It giet oan” in zwembad Wettervlecke in Surhuisterveen. Vanaf ’s avonds 20.00 tot de volgende ochtend 08.00 u. zullen de vele deelnemers het water zoeken voor een twaalf uur durende sponsor marathon ter ondersteuning van de poging van Maarten van der Weijden om de Elfstedentocht te bedwingen. Er wordt gezwommen in teams van ongeveer 6 deelnemers. Op ieder moment moet er iemand van het team in het water liggen. Kinderen onder dertien jaar zwemmen tot 24.00 uur.


De bedoeling is dat alle deelnemers sponsoren zoeken om geld in het laatje te brengen voor de Maarten van der Weijden foundation, die voor het geld onderzoek naar de vreselijke ziekte kanker laat doen. In het Feanster bad wordt dit natuurlijk een geweldig evenement waarbij alles uit de kast wordt getrokken. Met hamburger verkoop, disco, “easy listening” muziek tijdens de late uurtjes, draaiend rad voor de bezoekers met leuke prijzen en nog veel meer hele leuke items verwacht de organisatie ook buiten de zwemmers veel bezoek en ondersteuning. De zwemmers zullen ook in de nachtelijke uren duidelijk te herkennen zijn en dat geeft een geweldige aanblik. Op dit moment kunnen zich nog een aantal teams inschrijven. De inschrijving en deelname is gratis mits je natuurlijk een aantal sponsoren inbrengt.  Aan het eind van de twaalf uren sponsor estafette staat er voor alle deelnemers een klinkend ontbijt en een verrassing klaar.

Voor degenen die het een geweldig idee vinden, maar het zwemmen niet zien zitten is het mogelijk om bij te dragen aan de actie d.m.v. een gift. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot het zwembad personeel. De hele nacht is het zwembad geopend voor bezoekers. Het bad is na acht uur niet beschikbaar voor vrij zwemmen. Dan staat het helemaal in het teken van de actie “Heel Surhuisterveen zwemt en steunt Maarten van der Weijden”.
Advertentie