29
vr, mei
1 Nieuwe art.
Advertentie:

foto Fokke Ophuis

Nieuws
SURHUISTERVEEN - Zaterdag werd in zwembad Wettervlecke alles uit de kast gehaald om er een leuke afsluiting van te maken
De laatste zwem dag van 2019 stond in het teken van Disney World. De entree en kleedruimtes waren door de badjuffen Sytske en Sanne geweldig in Disney stijl gebracht. Het personeel kon hier niet bij achterblijven en met geleende spullen werd dit een echte bezienswaardigheid. Het personeel van zwembad Wettervlecke liet zich van een geheel andere kant zien. Maar ook in deze geweldige kledij eindigden ze allemaal onvermijdelijk in het zwembad water.
Ook de kinderen mochten verkleed in het zwembad langs komen. De mooiste creatie kreeg een filmbon. Met ruim 300 bezoekers was het zwembad zeer tevreden en werd het een geweldige afsluiting van een redelijk goed (57000 bezoekers) seizoen. Ook het aantal uitgereikte diploma’s (250 stuks) stemde het zwembad bestuur zeer tevreden. Al met al een geweldig zwemseizoen. De activiteiten staan binnenkort ook vermeld op de site www. wettervlecke.nl.
Advertentie