13
ma, juli
3 Nieuwe art.
Advertentie:

ingezonden foto

Nieuws
SURHUISTERVEEN - Op maandag 2 december gaat voor de 8e keer op rij de inzameling van Douwe Egberts (DE) koffiepunten in Achtkarspelen van start gegaan. Deze jaarlijkse actie is een initiatief van de Lionsclub Surhuisterveen-De Leijen in samenwerking met de Stichting Voedselbank Achtkarspelen. De actie houdt in dat er op diverse locaties in de gemeente Douwe Egberts punten kunnen worden ingeleverd.

Het totaal van alle ingezamelde punten wordt door Douwe Egberts omgezet naar gratis pakken koffie voor de cliënten van de Voedselbank. Elke 500 punten is 1 pak koffie van 500 gram waard. Men kan de DE punten o.a. inleveren bij: Poeisz supermarkten in Buitenpost, Kootstertille en Harkema, bij Bakkerij de Korenaar, ’t Suyderhuys, Albert Heijn en Jumbo in Surhuisterveen, Spar in Drogeham, Coöp supermarkt en Haersmahiem in Buitenpost. Ook staan er inzameldozen in de Kruiskerk en de Fonteinkerk in Buitenpost en in De Flambou en Regenboogkerk in Surhuisterveen. Inleveren kan tot en met 31 december a.s.

Het vorige jaar was de opbrengst in Achtkarspelen ruim 338.500 spaarpunten en dat betekende bijna 700 pakken koffie voor de Voedselbank in Achtkarspelen. Heeft u nog ergens punten liggen die u wel wilt missen? De cliënten van de Voedselbank Achtkarspelen zullen er erg blij mee zijn! Bij voorbaat dank!

Advertentie