16
do, juli
2 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws

SURHUISTERVEEN - Op zondag 8 december zijn in de 10e Welkom Dienst de uit Drachten afkomstige zangeres Sera van der Vijver en haar band te gast in Surhuisterveen. Sera is bekend van het Junior Songfestival (2011), The Passion en Giel Beelen’s talentenjacht op 3FM (2015).

Jurrien ten Brinke (37) zal spreken over ‘de kracht van woorden’. We weten allemaal dat woorden ons raken. Positieve woorden scheppen leven, laten groeien en bemoedigen ons. Maar negatieve woorden kunnen ons breken, geven onzekerheid, doen pijn. Hoe gaan wij hiermee om? Dat wat jij zegt heeft impact. Wat vroeger tegen jou gezegd is, zit nog altijd in je hart. In de Welkom Dienst nemen we even de tijd om eerlijk te zijn, naar onszelf en elkaar.

De Welkom Diensten zijn vernieuwende diensten van de PKN-gemeente Surhuisterveen-Boelenslaan. Laagdrempelig, geweldige live muziek en een inspirerend thema. Als je naar meer zoekt! Juist als jij de kerk nog niet zo goed kent!

Vanaf half 10 staat de koffie klaar. De dienst begint om 10.00 uur. De kinderen van 4-12 jaar kunnen naar hun eigen kinderkerk en oppas.

Advertentie