14
di, juli
5 Nieuwe art.
Advertentie:

Jellie van Santen, cum laude geslaagde VO Surhuisterveen.

Nieuws

SURHUISTERVEEN / Een laatste schooldag, een centraal eindexamen en een diploma-uitreiking met een zaal vol geslaagden, trotse familieleden en docenten, zoals dit normaal zou plaatsvinden, zat er dit jaar voor de examenleerlingen niet in. Dit betekent echter niet dat VO Surhuisterveen haar geslaagde leerlingen met de stille trom laat vertrekken.

Na vele jaren hard werken hebben de leerlingen het verdiend om in het zonnetje gezet te worden en om te vieren dat ze hun diploma hebben gehaald. Dit jaar alleen wel corona-proof.

De eindexamenleerlingen van VO Surhuisterveen werden op 4 juni verrast door hun mentor of docent; ze werden thuis bezocht met de boodschap dat ze geslaagd waren. En dat waren er vele bezoekjes, omdat alle eindexamen leerlingen zijn geslaagd. Bovendien zijn maar liefst negen leerlingen cum laude geslaagd:

Cor Tuinstra (BB), Sven van Kammen, Jellie van Santen en Nathalie Bulterman (KB) en Geertje van der Meer, Ellen van der Hoek, Naomi Weening, Roan Kootstra en Fenna Curerus (TL).

Op 1 en 2 juli vinden de diploma-uitreikingen op school plaats. Met elkaar, maar met de nodige aanpassingen. Een mooie afsluiting van een bijzonder eindexamenjaar voor de toptalenten van VO Surhuisterveen.

Advertentie