10
ma, aug
1 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
BURGUM/BUITENPOST. Hoe gaat het nu met de sportscholen en de horeca? Hoe lang moeten we ons nog aan de maatregelen houden? Hoe gaan we om met de toeristen die hier komen? We zitten allemaal vol vragen over de consequenties van de maatregelen die ook gemeente Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel treffen om de coronacrisis te bestrijden.

Burgemeester Oebele Brouwer van Achtkarspelen en burgemeester Jeroen Gebben van Tytsjerksteradiel vertellen wat de stand van zaken is binnen hun gemeente en wat de gemeente allemaal doet. Donderdag 9 juli zijn zij te gast in Op ‘e Hichte, de laatste uitzending voor de vakantie. Luisteraars kunnen tijdens de uitzending bellen met de studio om hun prangende vragen aan de burgemeesters te stellen.
Heeft u een vraag voor de burgemeesters? Luister donderdag tussen 11.00 en 12.00 uur naar Op’e Hichte en bel! Radio ontvangst via FM 105 en 107.8 en online te volgen via www.rtvkanaal30.nl
De uitzending is ook op televisie (achter de kabelkrant) te volgen op ZIGGO kanaal 36 en KPN/Telfort/Xs4All op kanaal 1470 en wordt via een livestream uitgezonden op de Facebookpagina van Kanaal 30.
Tijdens de uitzending kunt u bellen met 0511 461717. U kunt uw vraag dan rechtstreeks stellen bij RTV Kanaal 30.
Advertentie