13
do, aug
5 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
BUITENPOST. „The girl next door“ is Inez Timmer met haar 65 jaar niet echt meer. Maar meer dan ooit is ze een gedreven en enthousiast artieste die in haar voorstelling „Avondje Inez“ vertelt over haar artistieke leven in binnen- en buitenland. 
Ze bevoer de 7 wereldzeeën als zangeres op cruiseschepen, speelde in grote musicals, deed mee aan "The Voice Senior" en weet daar vol humor over te berichten.
En al die reizen brachten haar uiteindelijk naar de plek waar het toch het mooiste is; terug naar Friesland, terug naar Buitenpost waar ze is opgegroeid. 
In „Avondje Inez“ wisselt ze moeiteloos van een imposante ballade naar een stampende hit of begint ze een intieme conversatie met het publiek. Inez speelt in op de actualiteit en neemt haar gasten mee naar de huiskamer van de 60-er jaren, inclusief zwart-wit tv en blokken op de trappers. Een feest der herkenning of een feestelijke kennismaking met deze veelzijdige zangeres. Nog altijd een vleugje Irolt in die stem die in de loop der jaren alleen maar gegroeid is. „The girl next door“ is uitgegroeid tot de boeiende buurvrouw met een koffer vol verhalen en muziek. 
 
„Avondje Inez“ vrijdag 7 augustus, 
20:00 uur, €12,50 p.p. inclusief een consumptie.
 
Reserveren: www.paviljoenmem.nl
Advertentie