13
do, aug
5 Nieuwe art.
Advertentie:

Nieuws
RYPTSJERK. In deze tijden hebben we weinig kunnen genieten van kunst en cultuur, WIG Producties heeft daarom Toch! gemaakt.
Op 5 augustus gaat deze bijzondere voorstelling in premiere.
Een hele zomer geen voorstellingen kunnen spelen? Dat was een gedachte waar WIG niet aan kon en wilde wennen. Daarom speelt WIG Toch!


Toch! is een collectie van de mooiste theaterdialogen tussen man en vrouw, een ode aan de kunst en kunde van het acteren. Want dat staat voorop bij WIG..
Elke acteur heeft een droomstuk, scène of rol om ooit nog eens te mogen spelen. In deze bijzondere periode neemt WIG deze dromen en favorieten als inspiratie voor een bonte verzameling scènes over liefde en strijd.
Spannende, indringende, humoristische, verrassende dialogen van Harold Pinter, Tennessee Williams, Edward Albee, Neil Simon, William Mastrosimone en huisschrijfster Margreet de Heer; gespeeld in wisselende bezetting. Martin Beekman staat weer garant voor de muzikale omlijsting met nieuwe en ook oude liedjes en composities.
WIG speelt Toch! op intiem terrein in de corona-proof tuin van WIG Producties zelf, uiteraard geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Want spelers moeten spelen, toch?

WIG speelt Toch! als mini-iepenloftspul in Ryptsjerk. Speeldata: 5, 7, 8, 12, 14, 15, 19, 22, 23, 26, 27 en 28 augustus. Aanvang: 20.30 uur. Kosten: €15,- inclusief een consumpties. Kaartverkoop en informatie via www.wigproducties.nl
Reservedagen: elke donderdag.

Samen buitenspelen als liefdesbrief aan het theater: WIG speelt Toch!

Regie: Hans van Buuren
Spel: Kimberley Piek, Catrien van der Molen, Bram Adriaansz, Jan-Tiede Bouma
Muziek: Martin Beekman
Techniek: Lubbert Kingsbergen
Productie en Pr: Ryanne van Leer-Keulen, Simone Montsma
Foto’s: Melle van Buuren
Advertentie