17
wo, okt
5 Nieuwe art.
Ook adverteren op de kabelkrant, deze website of op de radio? Klik hier voor meer info.

BURGUM - BCV won zaterdagmiddag met opvallend en af en toe speels gemak van een met name aanvallend machteloos SCVeenwouden. Toen het bij rust al 2-0 stond, was in feite de wedstrijd gespeeld en was de tweede helft verworden tot een kansloze missie voor de gasten. Veenwouden ontbeerde met name kracht, precisie en vernuft in de aanval. In de eerste helft was het nog wel een echte wedstrijd, in de tweede kwamen de gasten er feite niet meer aan te pas, toen ook de moed hen in de schoenen zonk.
Lees meer...

HARKEMA - Ook in speelronde 4 is Harkema-Opeinde er niet in geslaagd de zo felbegeerde eerste driepunter te behalen. De uitwedstrijd tegen VCR ging met 2-0 verloren. De vraag of de nederlaag voorkomen had kunnen worden, is inmiddels niet meer relevant. Voor de derde week op rij was Harkema-Opeinde voetballend de betere, zonder tot een groots niveau te komen. Momenteel ligt de groengele brigade meer in de knoei met zichzelf dan met de tegenstander. Op sportpark De Vonder in Rinsumageast werd het dieptepunt bereikt.
Lees meer...

HURDEGARYP - Een heerlijk zaterdagmorgen en dus prachtige omstandigheden voor ‘een potje’ voetbal. De teams van FVC JO7-3, Nicator JO7-1 en vv Hardegarijp JO7-1 speelden in een mini toernooitje op een ‘echt’ veldje van 20 bij 30 meter met een heuse middencirkel én midden stip. Deze kinderen spelen hun wedstrijden van 15 minuten met 4 tegen 4 zonder doelman. Veel publiek, mooi voetbal en een heerlijke sfeer op sportpark De Warren. Is dit nu voetbal zoals voetbal bedoeld is ?  Ja toch ….
Lees meer...

HARKEMA - Meidenvoetbal leeft en dat merken ze ook bij Harkemase Boys volop! Daarom geven ze alle meiden in de regio de kans om een keer per maand mee te doen aan de Regionale Meidenvoetbalschool bij Harkemase Boys.Het doel daarvan is om iedereen met plezier mee te laten doen aan technische en intensieve trainingsvormen waar je iets mee kunt. Alles is onder begeleiding van ervaren trainers én speelsters van ons MO17-1 team op het hoofdveld van Harkemase Boys.
Lees meer...

BUITENPOST - VV Buitenpost leed zaterdag een nederlaag tegen het gerenommeerde Excelsior ‘31. In de eerste helft kon de thuisploeg de tegenstander nog goed bijbenen en had het mogelijkheden om te scoren. Toch leidde het team uit Rijssen in de rust met 0-1. In de tweede bedrijf kwamen de kwaliteiten van Excelsior bovendrijven, maar werden de vele kansen niet benut. Buitenpost bleef daarom lang hopen op een goed resultaat. Pas in de slotfase wisten de Excelsioren nog tweemaal het doel te vinden, waarmee de eindstand op 0-3 uitkwam.
Lees meer...

SURHUISTERVEEN - Na Nijland boekte ’t Fean ’58 tegen CVVO haar tweede overwinning. Het werd in Lemmer een zwaarbevochten 1-2 zege voor de promovendus, een stand die al in de rust op het scorebord stond. En daar mochten de bezoekers zeker niet ontevreden over zijn. “Met een gelijkspel had ik ook kunnen leven”, liet een opgeluchte Mark Bosma weten. “Eigenlijk was dat ook wel de verhouding”, aldus de trainer van ’t Fean ’58.
Lees meer...

BURGUM - Het was in feite een typisch voorbeeld van een wedstrijd die voorbestemd was om in een remise te eindigen. Noordbergum vr1 en BBC vr3 gaven elkaar zaterdagmiddag eigenlijk niets toe en geen van beide ploegen kon in principe aanspraak maken op de uiteindelijke overwinning. Dat scenario leek ook aan de orde toen het diep in de tweede helft 2-2 stond, een uitslag waarin iedereen zich wel had kunnen vinden. En toch waren het uiteindelijk de gasten uit Burgum die de punten pakten: 2-3.
Lees meer...

Meer artikelen...