13
do, dec
2 Nieuwe art.
Ook adverteren op de kabelkrant, deze website of op de radio? Klik hier voor meer info.

HARKEMA - De winterstop is begonnen en voor Harkema-Opeinde komt deze op het juiste moment. Voor hoofdtrainer Willem Schokker was het zaterdagmiddag weer een hele puzzel om een elftal compleet te krijgen. Van de twintigkoppige selectie waarmee het seizoen werd begonnen zijn nog maar acht spelers inzetbaar. Dit biedt weer kansen voor anderen. Bijvoorbeeld voor goalie Martin Alma. Omdat reservekeeper Anne Hoeksma niet geheel fit was, kon de 33 jaar jongere doelman van Harkema-Opeinde O17 zijn debuut maken in het vlaggenschip.
Lees meer...

HARKEMA - Op zondag 23 november 2014 speelde Harkema Opeinde 1 de thuiswedstrijd tegen DTD 1. Aan thuiszijde stond een debutant in de basis die 24 uur eerder al een volledig duel in de A1 had gespeeld. De naam van deze debutant: Hille Postma. De altijd ijverige voorhoedespeler zou vlot uitgroeien tot een basisspeler van Harkema-Opeinde 1. Al in zijn derde wedstrijd scoorde hij zijn eerste officiële treffer voor het vlaggenschip, thuis tegen "De Readtsjes".
Lees meer...

BUITENPOST - VV Buitenpost heeft woensdagavond het bekerduel tegen VV Heerenveen eenvoudig met 4-1 gewonnen. Alle doelpunten vielen in de eerste helft. De zege werd bereikt met een jeugdige ploeg, die nog jonger werd na het inbrengen van de A-junioren Justin Sletering, Hesse Woertink en Willem de Boer. Zij beleefden hun debuut. Buitenpost is met de winst door naar de laatste 32 in het noordelijk districtstoernooi van de KNVB-beker.
Lees meer...

HURDEGARYP - Henk de Jong, ex trainer van o.a Harkemase Boys en sc Cambuur en huidig trainer van De Graafschap was vrijdagavond in de vv Hardegaryp kantine. De Club 100 van de voetbalvereniging had de jaarvergadering en na deze (korte) vergadering kwam Henk de Jong aan het woord. Samen met vv Hardegarijp 5 speler en presentator bij Omrop Fryslân Arjen de Boer als gespreksleider werd het zeer gezellig. Prachtige anekdotes en verhalen volgden, over de carrière van deze trainer in het Nederlandse amateur en betaalde voetbal.
Lees meer...

SURHUISTERVEEN - Drie weken geleden verloor ’t Fean ’58 met 0-2 van BCV in de eerste knock-outronde van de bekercompetitie. Zaterdag stonden beide teams opnieuw tegenover elkaar. Nu voor de reguliere competitie. Weer stond na 90 minuten de 0-2 stand op het scorebord in een vrijwel identieke wedstrijd. Met in de eerste helft twee ploegen, die elkaar in evenwicht hielden, waarbij de bezoekers in het tweede bedrijf ook nu de bovenliggende partij waren.
Lees meer...

BUITENPOST - Het tweede elftal van VV Buitenpost staat er piekfijn op met nieuwe polo’s. Ook heeft het team nieuwe tassen gekregen. De kleding en het toebehoren zijn aangeboden door Autobedrijf Thies Wiersma en De Haan Westerhoff. De spelers zijn blij met de professionele uitstraling van het tenue waarmee ze goed voor de dag kunnen komen.

BUITENPOST - Het team JO15-1 van VV Buitenpost heeft een nieuw tenue. Custard en FotoCadeau.nl zijn de sponsoren van de nieuwe shirts en toebehoren van het jeugdelftal. De jongens zijn erg blij met de outfit en hopen er veel wedstrijden in de hoofdklasse mee te kunnen winnen.

Meer artikelen...