20
zo, mei
7 Nieuwe art.
Ook adverteren op de kabelkrant, deze website of op de radio? Klik hier voor meer info.

KOOTSTERTILLE - Door de late 5-2 overwinning, vijf minuten voor het einde stond het nog 2-2, kan SC Kootstertille de tweede plaats nauwelijks nog ontgaan. Noordbergum dat nog knokte voor de vierde plaats, welke ook recht geeft op nacompetitie, gaf uitstekend partij maar zag na het verlies het extraatje in rook opgaan.
Lees meer...

HARKEMA - Ook Ropta Boys slaagde er zaterdagmiddag niet in om Harkema-Opeinde op eigen veld te verslaan. De thuisploeg won met 1-0. Zo behielden de Harkemasters dit seizoen de ongeslagen thuisstatus in de competitie. Nadat de oorspronkelijke zondagvereniging uit Harkema in 2016 de stap naar het zaterdagvoetbal maakte, werd er op eigen veld slechts eenmaal verloren in competitieverband. Langzamerhand groeit sportpark De Bosk weer uit tot de onneembare vesting die het in vroeger tijden vaak was.
Lees meer...

SURHUISTERVEEN - Op zaterdag 7 juli a.s. speelt ’t Fean ’58 op sportpark ’t Ketting te Surhuisterveen een oefenwedstrijd tegen FC Groningen. De ontmoeting begint ’s middags om 14.30 uur. Het is de derde en laatste wedstrijd in de serie, die de profclub speelt tegen amateurclubs.De ‘Trots van het Noorden gaat elk jaar bewust ‘de boer op’. “Wij zijn een volksclub en dat willen wij tot uitdrukking brengen in dit soort wedstrijden. Onze supporters zijn over een brede regio verspreid”, laat teammanager Edwin Bolt weten.
Lees meer...

SUMAR - Het was duidelijk op deze nog altijd zijdezachte meiavond op sportpark De Heidkamp in Sumar, dat Eastermar de betere ploeg was in de derby tegen thuisclub Suameer. De eindstand was dan ook duidelijk in het voordeel van de ploeg van coach Eric Boersma: 0-3. Het werd een pittige derby en eigenlijk is dat een eufemisme, het ging er af en toe behoorlijk hard aan toe binnen de lijnen. Illustratief daarvoor was dat beide ploegen de wedstrijd met tien man beëindigden.
Lees meer...

SURHUISTERVEEN - Vier wedstrijden voor het einde kampioen, dan wil je de teugels wel even laten vieren. ’t Fean ’58 heeft hier geen boodschap aan en de technische staf al helemaal niet. Anne Jasper Rispens werd bijna bedolven na zijn winnende treffer tegen Waskemeer. En dat met negen man.
Lees meer...

BUITENPOST - Buitenpost heeft zaterdag drie punten verspeeld aan Be Quick Dokkum. Voor de kampioenen stond er niets meer op het spel, hetgeen op het veld zichtbaar was. Voor de Dokkumers dreigde de nacompetitie, maar de ploeg kon ondanks de noodzaak om punten bijeen te sprokkelen niet overtuigen op sportpark De Swadde. Toch vielen er maar liefst zeven doelpunten in het matige duel. De wedstrijd eindigde in 3-4. De tweede verliespartij voor de Blauwkes dit seizoen.
Lees meer...

HURDEGARYP - Na afloop was er eigenlijk maar één gespreksonderwerp, was de bal wel of niet over de lijn geweest. We hebben het over de voetbalwedstrijd sc Veenwouden 1 tegen vv Hardegarijp 1 en dan specifiek over de 7e minuut. In die 7e minuut werd een bal door een verdediger van vv Hardegarijp uit het doel ‘weg geroeid’ en voor de scheidsrechter was het niet te zien of die bal nu wel of niet over de lijn ging. Achteraf bleek het wel zo geweest te zijn. De wedstrijd zelf bleef 0-0 en was ‘per saldo’ niet echt een mooie wedstrijd. De spanning, zeker bij Veenwouden, was te hoog.
Lees meer...

Meer artikelen...