19
di, mrt
0 Nieuwe art.
Ook adverteren op de kabelkrant, deze website of op de radio? Klik hier voor meer info.

SURHUISTERVEEN - In Surhuisterveen moest ’t Fean ’58 de punten laten aan SC Joure (0-2). Na de 3-1 nederlaag in de heenwedstrijd was de gastheren geen revanche gegund. Met twee doelpunten was Jacob Lubbers de gevierde man voor de bezoekers.In een wedstrijd, waarin een zuidwester storm over het veld raasde, was goed voetbal onmogelijk. De harde wind zorgde er wel voor dat er veel kansen kwamen aan beide kanten. Het werd dan ook de wedstrijd van de keepers, die zich meermalen wisten te onderscheiden.
Lees meer...

HARKEMA - In feite had Herauten maandagavond niet al te veel moeite met tegenstander Balk. Maar omdat er in de eerste helft niet gescoord werd, bleef het toch behoorlijk spannend, zeker omdat Balk dan wel de onderliggende ploeg was, maar in de counter af en toe levensgevaarlijk. En op zulke momenten was het maar goed dat Herauten een man van het postuur en de kwaliteiten van Bas van der Lei tussen de palen had staan. Wat eigenlijk in dat eerste bedrijf had moeten gebeuren, gebeurde in de tweede helft.
Lees meer...

SUMAR - Na een reeks, soms dikke nederlagen, lijken de Sumarder meiden van Onder-13 nu de smaak te pakken te hebben gekregen. Slachtoffer van die dadendrang werden zaterdag de Burgumer meiden van O-13. Al is dat 'slachtoffer' maar heel betrekkelijk, want in feite was de onderlinge strijd tegen de 'buorlju fan oer de brêge' een attractieve en merendeels gelijkopgaande ontmoeting. Het verschil was het scorend vermogen, daarin was Suameer beter en dus wonnen zij ruim en verdiend met 6-0.
Lees meer...

SURHUISTERVEEN - Heftige buien en mede daardoor een zwaar veld konden de gasten uit Surhuisterveen vanmiddag nauwelijks deren. De wil om te winnen won het van de omstandigheden. Met een verdiende 1-2 overwinning hoeft er in ieder geval voorlopig niet naar de onderste regionen te worden gekeken.
Lees meer...

SUMAR - De klassieke derby tussen Suameer en Eastermar werd er een die je zou kunnen omschrijven als 'gejaagd door de wind'. De stormachtige zuidwester die over sportpark de Heidkamp joeg maakte eigenlijk normaal voetbal nauwelijks mogelijk. Lange ballen waren so wie so uit den boze, die kwamen of niet aan of ze waren veel eerder bij de achterlijn dan de bedoeling was. Het was een euvel waar beide ploegen last van hadden en dus waren ze niet beslissend voor het eindresultaat.
Lees meer...

HARKEMA - De Friese kleigrond was Harkema-Opeinde dit weekeinde opnieuw niet gunstig gezind. In Ee werd er met 2-0 verloren van Oostergo. Aan Harkemaster zijde overheerste het gevoel dat deze verliespartij voorkomen had kunnen worden. Zeker in de beginfase werden een aantal heel aardige mogelijkheden onbenut gelaten. Voetballend waren de Harkemasters lange tijd ook beter dan de gastheren. De kleibewoners drukten echter wel twee keer af en trokken de zege op basis van ervaring uiteindelijk vrij eenvoudig over de streep.
Lees meer...

HURDEGARYP - Het was veel eerder al besproken en overeen gekomen maar donderdagavond hebben Oane Westra ( vvH 1) en Gerrie v/d Werff (vvH 2) hun contracten met een jaar verlengd. Kort voor de trainingen donderdagavond hebben de beide heren de handtekeningen onder het contract gezet voor een 2e seizoen in Hurdegayp. Voorzitter Kelders vertelde dat zowel het bestuur als spelers en de senioren commissie de contacten graag verlengd zagen. Ook Oane en Gerrie waren blij met deze verlenging van de contracten.
Lees meer...

Meer artikelen...