06
do, aug
2 Nieuwe art.
Advertentie:

Voetbal

HARKEMA - Berwout Beimers en Dennis van Duinen spelen ook volgend seizoen voor Harkemase Boys. Beide spelers hebben een overeenkomst bereikt met de technische commissie over een langere verbintenis bij de derdedivisionist. Aanvaller Beimers (21) en middenvelder Van Duinen (22) zijn momenteel beiden bezig aan hun derde seizoen in het rood-wit. 

“Ik ben hier ontzettend blij mee”, zegt Dennis van Duinen. “Ik voetbal hier inmiddels alweer een aantal jaar en dat bevalt me prima. Ik voel me hier gewaardeerd door de club en de supporters, dus ik hoefde niet lang na te denken over een langer verblijf in Harkema. Die keus was voor mij niet moeilijk.”

Ook voor Berwout Beimers was de keuze om te verlengen eenvoudig: “Ik vind het geweldig bij Harkemase Boys. De sfeer op de club, in het elftal en de waardering die ik hier voel zijn belangrijk voor mij”, vertelt hij. “Na het gesprek met de technische commissie was het voor mij wel duidelijk dat ik hier nog graag wil blijven!”

“Wij zijn ontzettend blij met het aanblijven van Dennis en Berwout”, vertelt Hans Kuik van de technische commissie. “Beide spelers zijn belangrijk voor het elftal. Dennis is bepalend voor het middenveld, hij is slim en ziet het spelletje goed. Berwout is heel onvoorspelbaar en dat maakt hem gevaarlijk. Vanuit het niets kan hij aanvallend iets extra’s brengen.”

Met deze verlengingen komt het aantal vastgelegde spelers voor volgens seizoen op vier. Gerald Postma en Jari Slort hebben nog een doorlopende verbintenis bij Harkemase Boys. “De afgelopen weken hebben we meerdere gesprekken gevoerd met spelers. Binnenkort hopen we nog een aantal verlengingen bekend te kunnen maken”, aldus Hans Kuik.

Advertentie