06
do, aug
2 Nieuwe art.
Advertentie:

Voetbal
JISTRUM - Na het lopende voetbalseizoen zal de samenwerking met hoofdtrainer Harmen Heidstra eindigen. Het bestuur heeft ervoor gekozen om het contract van onze hoofdtrainer niet te verlengen. Na drie seizoenen zal er een einde komen aan een succesvolle samenwerking. Harmen Heidstra stond aan de basis van het kampioenschap afgelopen seizoen in de Reserve Zesde Klasse. Het bestuur is echter van mening dat na drie seizoenen de tijd gekomen is om een andere trainer aan te stellen.


Ze danken Harmen Heidstra alvast voor zijn sportieve inzet en wensen hem veel succes toe met zijn trainersloopbaan. Voetbalvereniging Jistrum is nu op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste hoofdtrainer voor het eerste elftal. Het eerste elftal komt momenteel uit in de Reserve Vijfde Klasse (zaterdag).

Na drie seizoenen uitkomend in de Reserve Klasse (waarvan één keer kampioen en éénmaal een tweede plaats) is de vereniging voornemens (z.s.m.) terug te keren in de standaard Vijfde Klasse (zaterdag). De vereniging bestaat al sinds mei 1949 en kent een rijke historie. Ze zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) en hebben
vele spelende leden en enthousiaste vrijwilligers. Hiermee zijn ze de grootste vereniging binnen Jistrum! De basis is gelegd voor een mooie toekomst, wie komt hun hiermee helpen?

Belangstellenden kunnen contact opnemen met; en/of schriftelijke sollicitaties kunt u richten aan: Dhr. F. Kooistra, Fjildwei 8 9258 CL Jistrum of per e-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Advertentie