27
ma, jan
5 Nieuwe art.
Ook adverteren op de kabelkrant, deze website of op de radio? Klik hier voor meer info.

BURGUM - Nog nooit stonden er zoveel jongens aan de start van hun individuele wedstrijdseizoen. Maar liefst 20 jongens van GVV beten vandaag het spits af. We reisden af naar Stiens voor de jongens die uitkomen in niveau 21 tot en met 17. Er waren veel zenuwen bij de jongens maar er zijn prachtige resultaten behaald!
Lees meer...

AUGUSTINUSGA - Zaterdag 18 januari deden verschillende clubs uit Noordoost Friesland mee aan de plaatsingswedstrijd in groep 3. Hier doen kinderen mee in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar, ieder op haar eigen niveau. In de eerste ronde waren vier meiden van Set’m op in de categorie pupil 1 D4 aan de beurt. Helaas wist niet iedereen foutloos te turnen, maar Miriam Woudstra wist tóch een eerste plaats te behalen.
Lees meer...

GARYP - Turnster Lisanne Vonk van gymnastiekvereniging V en V Garyp heeft in Joure turnbrons in de wacht gesleept. Op de 1e plaatsingswedstrijd van het nieuwe seizoen stond een groot deelnemersveld klaar. Bij de senioren op E niveau wist Lisanne zich met een foutloze toestelronde naar de 3e plek te turnen. Een prachtige prestatie!

GARYP - Anouk de Haan, Ylse Fekkes en Marije van der Velde van V en V Garyp zijn de nieuwe Friese Kampioenen Jazz Individueel 2020. Bij de 13-14 jarigen op B niveau ging de titel naar Anouk de Haan. Met een puntentotaal van 15,70 wist ze de gouden medaille in de wacht te slepen. Op de voet gevolgd door Marije van der Velde, met eveneens een prachtig uitgevoerde dans. Zij werd 3e en kreeg de bronzen medaille omgehangen.
Lees meer...

BURGUM - In sporthal De Rietkraag bij de "blauwe stad" in Groningen werd zaterdag de districtswedstrijden ritmische gymnastiek voor de provincie Friesland. Groningen en Drenthe voor de 2e divisie gehouden. De ritmische gymnastes van OBQ-DFS lieten zien dat ze klaar zijn voor het nieuwe wedstrijdseizoen. Van de 9 te verdelen titels gingen er 8 naar OBQ-DFS. Maar liefst 22 medailles werden er gewonnen door de ritmische gymnastes van OBQ-DFS. 8 x goud. 8 x zilver en 6 x brons.
Lees meer...

Meer artikelen...