13
do, dec
2 Nieuwe art.
Ook adverteren op de kabelkrant, deze website of op de radio? Klik hier voor meer info.

KOOTSTERTILLE - Na 10 jaar Wadro en 7 jaar Biddle is nu de firma Stertil bereid gevonden om de komende jaren als hoofdsponsor van de survivalrun te fungeren. Het bedrijf is al jarenlang als co-sponsor verbonden aan de survivalrun. De Stichting Survival Kootstertille is verheugd met het feit dat de sponsorcommissie wederom een gerenommeerd bedrijf heeft gevonden om als hoofdsponsor op te treden.

SURHUISTERVEEN - De deelnemers staan klaar voor massastart op de ijsbaan in Surhuisterveen. Stevige wind, een waterdiepte tot ongeveer 50 cm. zorgden er zaterdag voor dat een aantal zeilers het i.v.m. duur materiaal niet aandurfden om mee te doen. Van de wel aanwezige deelnemers bleek Jan Willem van Weerd uit Boelenslaan de sterkste te zijn. Op de voet gevolgd door Arnout Koopman uit Amsterdam. Beide winnaars gingen naar huis met een diner bon aangeboden door Brasserie Kolkzicht.
Lees meer...

BURGUM - Voor toch teleurstellend weinig publiek wonnen de waterpolo-vrouwen van Wetterwille zaterdag ruim en verdiend van Esta uit Stadskanaal. Het was een duel waarin de Burgumer vrouwen qua spel niet zozeer domineerden, maar ze waren voor de goal van de Groninger vrouwen zonder meer efficiënter, ze hadden minder kansen om te scoren. In de eerste periode leverde dat overwicht nog geen spectaculaire voorsprong op, maar toen het bij rust 3-1 stond, waren de verhoudingen duidelijk. Het werd 7-3.
Lees meer...

AUGUSTINUSGA - Zaterdag 1 december 2018 organiseerde Set ‘m Op het wisselbekertoernooi. Turnverenigingen uit de gemeente Achtkarspelen e.o. deden hier aan mee. Doordat Set ‘m Op deze beker in 2016 heeft gewonnen heeft, lag de organisatie in handen van deze vereniging. Zo’n 125 turnsters en turners van 6 verschillende verenigingen uit de regio gingen de strijd aan om de beker voor hun vereniging in de wacht te slepen. Het wisselbekertoernooi is voor de deelnemers een mooie voorbereiding op het komende turnseizoen.
Lees meer...

SURHUISTERVEEN - Hoewel je zou verwachten dat een dorp als Surhuisterveen wel een compleet damteam kan leveren blijkt dit bij lange na niet het geval te zijn. Voor het zaterdagteam van TTS had de wedstrijdleider de Feanster spelers vrijaf gegeven voor deze ronde en dat pakte uitstekend uit voor het team. Misschien toch aanmoediging voor de sluimerende damliefhebbers in het dorp zich eens aan te melden bij de club. Een club met louter spelers uit de omringende omgeving is toch niet het idaal voor Surhuisterveen.
Lees meer...

BURGUM - Afgelopen zaterdag organiseerde de Kings voor de tweede maal het Kings Cup toernooi in de grote sporthal in Drachten aan de Leerweg. Het toernooi is speciaal bedoeld voor de sterke wedstrijd judoka's en dat werd dit jaar weer bevestigd. De top 20 beste clubs van het toernooi bevatten clubs uit Veendam, Den Haag, Enschede, Ijsselmond, Sneek, Amsterdam, Haarlem, maar ook Belgiė en Limburg.
Lees meer...

Meer artikelen...