18
wo, sept
0 Nieuwe art.
Ook adverteren op de kabelkrant, deze website of op de radio? Klik hier voor meer info.

Overige sporten
BUITENPOST - Op het FK acrogym in de C- lijn te Buitenpost lieten de 3 teams van WSBF zaterdag prachtige oefeningen zien. Het trio bestaande uit Femke Kooistra , Annieck Wiersema en Alida Lindeboom werd 2de in een groot deelnemersveld. Ze behaalden technisch de hoogste score bij de balansoefening. Dit verwijst naar de uitvoering van zowel partner – als individuele elementen.


Het trio Jelly frankes, Anna Wietske Elzinga en Jente Boes trainen sinds kort als trio door het plotseling uitvallen van Feline van der Veer als vaste bovenpartner.

Door de blessure moest het nieuw te vormen trio in een paar weken tijd de onderdelen en oefeningen onder de knie zien te krijgen.

Door het harde werken werd bovengenoemd trio beloond met een 6de plek op het FK en wisten zelfs ruimschoots de limiet voor doorstroming te behalen naar de halve finales.

In de middag was het de beurt aan het duo Elina Sipma en Lieke Bos. Dit jonge duo is naar aanloop van de wedstrijd enorm gegroeid qua technische uitvoering en uitstraling. Dit resulteerde in Buitenpost dan ook in een bronzen medaille.

Alle drie C lijn teams van WSBF zijn door het sterke optreden verzekerd van een plek op de halve finales.