31
zo, mei
7 Nieuwe art.
Advertentie:

Overige sporten
BURGUM - In Sporthal de Zwet werd zaterdag de districtsfinale ritmische gymnastiek voor de 2e divisie individueel en duo's gehouden.Gymnastes uit Friesland, Groningen en Drenthe stonden op de vloer met hoepel, bal, lint en zonder materiaal. OBQ-DFS domineerde met 5 titels, 6 x Zilver en 4 x Brons.


Bij de seniorenduo's wonnen Nadine Hoitinga en Laura Heijmans van OBQ-DFS hun duo lintoefening voor clubgenotes Emma  en Ilse Andersson.

Bij de junioren was er zilver en brons voor Laura Heijmans en Ilse Andersson met hun hoepel en bal oefeningBij de prejunioren was er tot 2 x toe een volledig OBQ-DFS podium, zowel bij de duo's waar Veerle Tuinema met Femke Del Grosso wonnen, zilver was er voor Yalena Klijnsma met Martha Prins en brons voor Marit Rienks met Gusta Witzenberg.

Individueel ging  de titel naar Martha Prins  voor clubgenote Yalena Klijnsma die 2e werd en Veerle Tuinema die als 3e eindigde.
Ook bij de benjamins een volledig OBQ-DFS podium waar de titel naar Elin Stam en Sanderijn Klijnsma ging, 2e werden Alissa van Vliet en Maaike Tijpens en 3e Irene de Haan met Sanderijn Klijnsma.In de jongste categorie won Larissa Zwerver van OBQ-DFS

Over een maand is de Landelijke Finale in Nijverdal.
Advertentie