09
zo, aug
2 Nieuwe art.
Advertentie:

Overige sporten
BURGUM - Zaterdag 21 december werd de laatste wedstrijd van het jaar gehouden. Voor de meiden en heren stond er het Noord Nederlands Kampioenschap microteam op het programma. In de ochtend sprongen de D en E lijn. Voor GVV deden in deze lijnen 4 teams mee. De meiden in de E lijn kwamen als eerst in actie. Het team bestond uit Kim Kelderman, Janna de Jong, Edith Bosgraaf en Lianne vd Werff. Ze mochten het podium opkomen en werden 3e.


Julia Tienstra, Karlijn de Jong en Melissa Kraak sprongen bij de jeugd D en werden 7e. Ook deden er twee heren teams bij de jeugd D mee. Het eerste team bestond uit Roan Jubitana, Silvijn de Jong, Rody de jong en Ruben Pranger. Ondanks de vele zenuwen werden ze 2e. Het tweede team dat uit kwam bij de jeugd D bestond uit Storm Dijkstra, Jayden Pastrana Figueroa, Timo Kempenaar en Daniël Weening. Dit team maakte geen fouten en sprong heel netjes. Het team mocht op het podium voor het goud.

In de middag was het de buurt aan de A, B en C lijn. Voor GVV stonden er nogmaals 4 teams op de wedstrijd. Het eerste team dat het spits mocht afbijten bestond uit; Nick vd Bij, Luca Beukema, Tom vd Bremer, Jakob vd Wal en Johannes Rijpma. Ze sprongen in de categorie jeugd C. Ze sprongen netjes en goed en wonnen het goud.
C junioren meiden team bestond uit Lisanne de Jong, Sanne Broerse en Anoek Veenstra. Een sterk deelnemersveld stond er aan de start. Ze wisten zich goed staande te houden en werden 5e.

Voor het eerst een A junioren team bestaande uit; Andries Groenewoud, Reinder van Ens, Aiden Kranghand en Jacob Schaap. Ook voor hen was er goud. Het laatste team bestond uit 2 gastspringers Natascha Moret en Jeroen Smink samen met Stefano Tienstra vormden zij een team bij de B senioren mixteams. Zij wonnen het zilver.
Advertentie