09
zo, aug
2 Nieuwe art.
Advertentie:

Overige sporten
BURGUM - Zaterdag en zondag waren de eerste plaatsingswedstrijden voor GVV & SVD. Zaterdagochtend mochten Elisa en Helena (SVD) het spits afbijten in de E jeugd. Zij werden negende. Daarna mochten Caitlyn en Amarins (GVV) in de D junioren hun oefening laten zien. Zij kregen helaas aftrek en werden vijfde. Daniëlle en Sylvia (SVD) werden in de D junioren tweede met een prachtige oefening. In de trio's E senior waren twee combinatieteams van GVV en SVD. Janouk, Tineke en Rachelle werden derde en Ilse, Nora en Renske werden hier tweede.


's Middags waren Dian, Marianne en Amarins (GVV) aan de beurt in de D senioren. Zij draaiden een hele mooie oefening en werden hiermee derde. Lenthe, Lieke en Karin (SVD/GVV) draaiden ook een hele strakke oefening in de E junioren, maar hadden helaas twee tijdsfouten. Ondanks de aftrek werden ze alsnog vierde.

Zondag mochten Jildau, Fenna en Mare(GVV) beginnen in de D senioren. Zij draaiden een goede oefening en werden hiermee vierde. Iris en Ise (SVD/GVV) kwamen uit in de E junioren. Ze hadden een aantal foutjes, maar werden mooi vijfde. De zusjes Thirza en Noor (GVV) draaiden een strakke oefening en werden in een sterk deelnemersveld derde. Zij kwamen uit in de D senioren. Natascha, Elyse en Danique (GVV) mochten de dag afsluiten en lieten een mooie oefening zien. Dit leverde ook voor hun een derde plaats op, in de D junioren.

Op één en twee februari mogen de teams hun tweede oefening laten zien in de hoop zich te kunnen plaatsen voor de Friese Kampioenschappen Acro.
Advertentie