09
zo, aug
2 Nieuwe art.
Advertentie:

Overige sporten
AUGUSTINUSGA - Zaterdag en zondag waren de eerste plaatsingwedstrijden acro in Buitenpost. Afgelopen zaterdag deden er twee teams mee van Set ‘m op en allebei haalden ze het podium. Stien Barkmeijer, Benthe Kuipers en Marit de Vries lieten een prachtige strakke oefening zien en scoorden technisch heel hoog. Ze eindigden daarmee op de tweede plek. Daarna waren Shenia Feenstra en Alisha van der Veen aan de beurt en ook deze dames wisten zich op het podium te plaatsen. Ze eindigden als derde.


Zondag deed Set ‘m op mee met zeven teams en haalde daarmee vier medailles. Kaylee van Dijk en Marlene Dijkstra werden met een prachtige oefening derde en in dezelfde categorie werden Jantina de Vries en Emma van der Let tweede. Nina Haagsma en Marike Zuidersma draaiden bijna een foutloze oefening en mochten dan ook het hoogste podium betreden.

Esther Hoogsteen, Eline Veen en Marrit Boetje deden het ook goed en werden verrassend tweede. De andere teams hebben allemaal een steekje laten vallen, maar maken zeker nog een goede kans om over drie weken wel in de prijzen te vallen.
Advertentie