09
zo, aug
2 Nieuwe art.
Advertentie:

Sport
TRYNWALDEN. Al onze levens worden beïnvloed door de maatregelen, die de overheid genomen heeft om de gevolgen van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Dit beïnvloedt ook de organisatie van de wielerronde “De Omloop van Trynwâlden”. Het bestuur heeft daardoor het moeilijke besluit moeten nemen om de wielerronde, dit jaar in september niet te organiseren.

Het is onzeker of het samenzijn van meerdere personen in september weer is toegestaan, maar ze willen zich als organisatie maatschappelijk verantwoord opstellen en elk potentieel risico vermijden voor de sporters, vrijwilligers en toeschouwers;

Zonder de financiële bijdragen van de sponsoren is dit evenement niet te organiseren. Aangezien de sponsoren zich veelal in branches bevinden, die nu getroffen zijn door de overheidsmaatregelen, wil de organisatie geen extra financiële belasting veroorzaken voor deze sponsoren. "We vertrouwen er op, dat we bij de toekomstige evenementen wel weer een beroep op een ieder kunnen doen, zodat we samen, verantwoord en gezond kunnen genieten van de wielersport", zo besluit het persbericht.
Advertentie